Káva Ecuador Manabí

249 999 

Chuťový profil: plné tělo, čokoláda, karamel

Země původu: Ekvádorská republika

Oblast: Provincie Manabí, kanton Sucre

Zpracovatelská stanice: UOCASI = Sdružení venkovských organizací ze San Isidro

Nadmořská výška: kol. 450 m. n. m.

Odrůda: Catuai, caturra a catimor

Zpracování: honey YELLOW (polosuchá metoda z důvodu úspory vody, tj. odstraní vnější část kávových třešní a následně cca 6−8 hod. kávu fermentují a následně spolu se zbytkem dužiny suší zrna na slunci)
Způsob sušení: na bambusových sušácích, postupné zastiňování

Použití: Filtr / Espresso

Acidita: Střední

225g
375g
1000g
249 Kč
399 Kč
999 Kč
Zrušit výběr
Katalogové číslo: - Kategorie: